Aslina's FotoPage
Aslina Abd Talib
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 16-Sep-2008 06:47 Email | Share | | Bookmark
[b]budak baru bajar...[/b]

mengenai fp lagi...
hari ni aderla jugak hangin aku terbakar dek kerana aku x faham2 cara nk edit pic nk resize pic utk fp ni. memang terserlah keBUTAan IT aku ni. sungguh x ku sangka.. aku rasa wawa pon merasa jugak tempias kehanginan aku yg terbakar tadi cuma dia x inform aku jer kut.. wawa jgn mare erk...alih2... aku suh je dia buatkan tuk aku.. senang citer..
jadi kepada kengkawan yg baru nk menjinak2kan diri dgn FP ni dan tetibe anda mengidapi simptom2 seperti :
1-rasa marah
2-rasa bodoh
3-rasa panas membara
4-give up nk hidup(sesetengah org je dapat simptom ni)
5-nak hempuk je pc tu.
jadi cara mengubatinyer adalah..
***seeloknya cari rakan2 anda yg pakar dlm FP ni.ANDA MAMPU MENGUBAHNYA***.

tp klu simtom masih berterusan dan ader pertambahan simptom seperti:
1-pening
2-loya
3-sengal2 badan
elok la anda berjumpa doctor mungkin denggi kut.. maklum la musim demam dengi skrg.

so entry aku hari ni xder la pic yang menarik.. sbb penyakit buta it ku ini belom di rawat.
insya'allah segalanyer akan berubah..
jadi nantikan kehadiran saya yg fresh.
TTTUUUUNNNGGGGUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!


Friday, 12-Sep-2008 05:52 Email | Share | | Bookmark
baru joint.

 
NILA SIBLING POMPUAN AKU. SEMUA X SAMA.
ABNG AKU YG SUKA BULI AKU MASA KECIK. "AKU KAN ABANG..." UWEKKK!
View all 5 photos...
hari ni secara rasminyer aku telah mempunyai fp tersendiri.minat ni datng pon selepas melihat fp cousin n kawan ku..fiza & wawa.. korang la yg telah mencelik kan IT ku.. hehehe..
jadi sebagai permulaanyer nyer.. aku pon x tau camner nak mulakan..
jadi.. aku cube la jadikan 1st page aku ni menarik.
ni aku kongsikan suka duka kehidupan ku bersama mereka yg berlegar2 di sekeliling ku..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net